Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit’ten de yorum gecikmedi!

Fahriye Evcen’in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit’ten de yorum gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen, uzun süredir setlerden uzak. Sadece bazı markaların yüzü olarak reklamlarda rol almayı tercih ediyor. Burak Özçivit ile evlendikten sonra hiç bir dizi ya da sinema filminde rol almadı. Ekrana en son 2017’nin Nisan ayında 13. bölümüyle final yapan Ölene Kadar dizisiyle gelmişti.

Aynı yıl Haziran ayında da uzun süredir birlikte olduğu Burak Özçivit ile evlendi. Çiftin oğulları Karan ise 2019 yılının Nisan ayında doğdu. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çift, zaman zaman hep birlikte pozlarını da paylaşıyorlar sosyal medyadan.

Fahriye Evcen, eşi ile karşılaştığı magazincilerin soruları üzerine içine sinen bir proje olursa dizilerde oynayabileceğini söylemişti. Ancak pandemi dönemine de dikkat çekerek bir süre daha beklemeyi uygun bulduğunu da belirtmişti.

Evcen’in şu sıralar bir dizide yer almayacağı görülüyor ama farklı projelerle gündeme gelmekte. Sosyal medyada da yüzü olduğu marka için çeşitli paylaşımlar yapan oyuncu, bu kez yine bir kuliste görülüyor.

Yaptığı instagram sayfasında siyah  bir kıyafet giymiş, saçları ve makyajı yapılmış haliyle, yine bir moda çekimi ya da reklam çekimi setinde olduğu tahminlerini yaptırdı.

Fahriye Evcen'in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit'ten de yorum gecikmedi! 10

Oyuncunun projesinin ne olduğunu ilerleyen süreçte göreceğiz ama bir çalışmanın içinde olduğu da fotoğraflarından anlaşılmakta. Fahriye Evcen’in fotoğraflarına kısa sürede 360 bine yakın beğeni gelirken, pek çok da yorum yapıldı.

Evcen’in güzelliğine övgüler yağdıran hayranlarının yanı sıra eşi Burak Özçivit’in de beğeni ve yorum yapanlar arasına katıldığı görülüyor. Özçivit, eşinin fotoğraflarına ateş emojisi ile yanıt vermiş…

İşte oyuncunun diğer pozları…

Fahriye Evcen'in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit'ten de yorum gecikmedi! 11

Fahriye Evcen'in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit'ten de yorum gecikmedi! 12

Fahriye Evcen'in güzelliğine hayranları düştü, Burak Özçivit'ten de yorum gecikmedi! 13