Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına ‘halanım’ hatırlatması yaptı!

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına ‘halanım’ hatırlatması yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, Fox TV’nin sevilen yapımlarından olmaya devam ediyor. Dizinin absürd hikayesi izleyiciye de çeşitli sürprizler yapıyor ve heyecanı hep yüksek tutuyor. Sürekli değişen kadrosu ve hikayesi de izlenmeye devam etmesini sağlıyor.

5. sezonuyla yeniden ekranda olacak olan dizinin geçtiğimiz yıl Mart ayında Covid 19 salgını nedeniyle çekimlerine erken ara verilmişti. Sezon finali yapılamayan dizinin Eylül sezonu için de çalışmalar Temmuz ayında başlamıştı.

İki hafta önce sezon finali yapan dizinin ardından oyuncular tatile gitti. Dizinin başarılı kadın oyuncuları, hep birlikte tekne tatili yapıyor şu sıralarda.

Kısa bir süre önce diziden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin de aralarında bulunduğu oyuncular, gönüllerince eğlenirken, paparazziler de teknenin peşine düştüler!

Magazinde sık sık bikinili pozlarıyla tekneden halleri yayınlanan oyuncular, aslında kendi magazinlerini kendi sosyal medya hesaplarından yapıyorlar.

Bikinili poz vermekten de çekinmeyen oyuncular, magazine de adeta haber atlatıyor! Eda Ece de bu duruma gönderme yaparak “Magazinci arkadaşlar dinlenebilirsiniz, ben hallediyorum” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 12

Oyuncu ayrıca ‘Üstelik telem de yok, selülit free” diyerek selülit haberlerine de gülümseten bir yanıt vermiş oldu. Bu arada Nesrin Cavadzade de bol bol fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor. Bir pozuna dizide oynadığı Şahika’nın yeğeni Yiğit’e hayat veren oyuncu arkadaşı Doğaç Yıldız’ın bir sözüne ise esprili yanıtı ile dikkat çekti.

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 13

Doğaç Yıldız, Cavadzade’nin pozları için “Tamam yahu öldük bittik” yorumunu yaparken, Cavadzade de “Halanım ben senin halan” notuyla yanıt verdi…

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 14

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 15

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 16

 

Eda Ece, magazincilere haber bırakmadı! Nesrin Cavadzade, laf atan rol arkadaşına 'halanım' hatırlatması yaptı! 17