Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk’un müzikleri de usta bir isme emanet!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk’un müzikleri de usta bir isme emanet!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni dizisi Süslü Korkuluk, bomba gibi isimlerle ve hikayeyle ekrana gelmek için gün sayıyor. İlk fragmanı yeni yılın ilk günü yayınlanan ve sete çıkmak için gün sayan dizinin müzikleri de çok usta bir isme emanet edildi.

Çok iddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinin resmen açıklanan ilk oyuncusu Çağatay Ulusoy olmuştu. Ulusoy’un senaryoyu beğenmesi üzerine projeye start verilmişti.

Ardından dizinin başrol kadın oyuncusu için arayışlara başlandı. Hafsanur Sancaktutan ve Alina Boz’un isimleri başrol için geçiyordu. Anlaşılan isim Alina Boz oldu. İddialara göre Çağatay Ulusoy bir sonraki projesinde Alina Boz’la çalışmak istiyordu, istediği oldu.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk’un müzikleri de usta bir isme emanet! 24

Süslü Korkuluk’un oyuncu görüşmeleri hala devam ediyor. Bu arada dizinin müziklerini yapacak isim de belli oldu. Buna göre Süslü Korkuluk’un müzikleri daha önce Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Doğduğum Ev Kaderimdir, İlk ve Son gibi dizilerin müziklerine imzasını atan Fırat Yükselir tarafından yapılacak.

OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek dizinin yönetmeni Hayat Şarkısı, Hercai, Karadayı gibi dizilere imzasını atan Cem Karcı. Dizinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak Çağatay Ulusoy’un bir moda tasarımcısını canlandıracağı belirtiliyor.

İlk fragmanı yayınlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ederken izleyici de büyük bir merakla Çağatay Ulusoy’la yeniden kavuşacağı günü bekliyor.