Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’den Madrid’de La Casa De Papel sürprizi

Cansu Dere’den Madrid’de La Casa De Papel sürprizi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, bu hafta İspanya’da düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Ünlü Oyuncu, 4 Nisan’da düzenlenen ödül töreninin kırmızı halı kısmında verdiği pozlarla çok konuşuldu.

Gazetecilerin ve töreni görmek için gelen halkın önünde kırmızı halıdan yürüyen oyuncu, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Cansu Dere, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla fotoğraflar çekilirken neşeli hali de gözlerden kaçmadı.

Tören boyunca çeşitli pozlarını da instagram sayfasından paylaşan Cansu Dere’nin, özellikle Türkiye’de de çok sevilen ve Netflix’te yayınlanan La Casa De Papel dizisinin İspanyol oyuncuları ile verdiği pozlar da çok konuşuldu.

Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 51

1951’den beri Sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’nın bu yıl düzenlenen ödül töreni, Madrid’teki Eslava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Halk oylaması ile en iyilerin belirlendiği törende dünyaca ünlü İspanyol yıldızlar Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi isimler de ödüller aldı.

Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 52

73’üncüsü düzenlenen Fotogramas De Plata’da ödül gecesinde Cansu Dere ise dizi dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü La Case De Papel’in oyuncusu Najwa Nimri’ye verdi.

Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 53

İspanyol izleyicilerden büyük ilgi gören Cansu Dere, hayranlarıyla bol bol fotoğraflar çektirirken, ödül töreni sonrası düzenlenen gecede ise La Casa De Papel’in Naomi ve Profesör ünvanlı iki oyuncu Alba Flores ve Alvaro Morte ile verdiği pozlar da büyük dikkat çekti.

İşte Cansu Dere’nin bu özel geceden pozlarından bazıları…

Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 54 Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 55 Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 56 Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 57 Cansu Dere'den Madrid'de La Casa De Papel sürprizi 58