Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programında Ceylin’in annesi konuştu… Başka tanıklar ortaya çıktı!

Müge Anlı’nın programında Ceylin’in annesi konuştu… Başka tanıklar ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Müge Anlı'nın programında Ceylin'in annesi konuştu... Başka tanıklar ortaya çıktı! 7

Bugün yapılacak cenaze törenine katılacağını söyleyen “Emniyet birimlerinden sonuna kadar ilgilenmesini istiyorum. Nasıl kıydılar yavruma” dedi.

İzmir’in başka bir ilçesinde yaşayan ve şimdi evli olduğu kişiden 2 kızı daha olduğu, bir kız çocuğu daha beklediğini anlatan Ayşe Yılmaz, gözyaşları içinde zorlukla konuştu. “Ben yapanların, vicdansızların, yavruma kıyanların, kim yaptıysa en ince noktasına kadar incelenmesini istiyorum. Çocuğum cansız yatarken onlar nasıl nefes alabildiler. Sonuna kadar incelenmesini istiyorum” ifadesini kullandı.

KOMŞU EVİN GÜVENLİK KAMERASI İLE İLGİLİ ZANLIDAN İLGİNÇ SORU:

Şu an emniyette ifadede olan Şükrüye’nin “Çocuk düştü, korktum öldüğünü anlayınca sandığa koyup kapattım” dediğini aktaran Müge Anlı, bir başka ilginç olayı daha gündeme getirdi. Mahallede evlerinin önünde kamera takılı olan bir komşusuna zanlı Şükrüye’nin, Ceylin kaybolmadan bir gün önce “Kamera nereleri görüyor, bizim kapının girişini çıkışını görüyor mu?” diye sorduğu ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan komşu Nihal Çavdar, Ceylin’in kaybolmasından sonra Şükrüye’nin, Ceylin’in dedesini de alıp yanına geldiğini belirterek “Kameraların sahibi bu abla. Görüntüleri onlardan alacağız” dediğini iddia etti.

Komşu Nihal Çavdar, canlı yayında kamera görüntülerinden bahsederek “Ceylin’in evin önünden geçip bakkal istikametine gittiği görülüyor, gelişi yok. Kameralar hareketli olduğu için almamış. Yıllardır komşum Şükrüye. Hiç şüphelenmedim ve çok şaşırdım” dedi. Çavdar, görüntüleri emniyete bildirdiklerini de ifade etti. Canlı yayın bağlantısından sonra emniyet görevlileri komşu Nihal Çavdar ve eşini ifadelerine başvurmak için emniyete götürdü.