Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programında Ceylin’in annesi konuştu… Başka tanıklar ortaya çıktı!

Müge Anlı’nın programında Ceylin’in annesi konuştu… Başka tanıklar ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Müge Anlı'nın programında Ceylin'in annesi konuştu... Başka tanıklar ortaya çıktı! 7

CANLI YAYINA BAĞLANAN BİR BAŞKA KİŞİDEN İLGİNÇ İDDİALAR:

Bu arada canlı yayına bağlanan ve zanlı Şükrüye’nin eşi Serkan’ın iş yerine arabasını tamir ettirmek için Cumartesi günü gittiğini söyleyen Aykut Karakurt, o gün yaşananlarda bir tuhaflık olduğunu belirtti ve olaydan sonra okuduğu haberlerde Serkan’ın evde olmadığı ile ilgili yazılar üzerine yaşadıklarını anlatma gereği duyduğunu söyledi.

Karakurt, Ceylin’in kaybolduğu gün 14:34’te Serkan ile konuştuğunu “Evdeyim, yemek yiyorum 15-20 dakikaya geliyorum” dediğini ve geldiğinde aracını bıraktığını. Akşam 5 gibi tekrar gittiğini. Arabasının hiç tamir edilmediğini, o sırada yine evden telefon geldiğini söyleyerek gittiğini. Kısa bir süre sonra tekrar geldiğini. O esnada beyaz bir şahin araba ile 30’lu yaşlarda bir erkek ve bir yaşlı kadının dükkana geldiğini, Serkan’ın bir süre onlarla gidip hararetli bir şekilde konuştuğunu. Tekrar eve gitmesi gerektiğini söyleyip gittiğini, tekrar geldiğini, bir süre sonra telefonunun yine çaldığını ve “evden arıyorlar, anahtar üzerimde kalmış, benim çocukla oynayan bir kız çocuğu kaçırılmış” diyerek tekrar gittiğini ve döndükten sonra aracı tamir etmeye başladığını ve sık sık gidip elini detarjanla yıkayıp kendi kendine konuştuğunu anlattı. Aykut Karakurt, “Ben olayı duydum, okudum. Serkan’ın ben o gün hiç eve gitmediğini söylediğini okuyunca yalan söylediğini anlatmak için sizi aradım” dedi ve gerekirse emniyete de ifade verebileceğini söyledi. Karakurt’un bu iddiaları Müge Anlı’yı da ekran başındakileri de şaşırttı.

Bu arada Müge Anlı, Aykut Karakurt’un Serkan ile konuştuğu Cumartesi günü 14:34 saati ile dedeye “Çocuğunuz bizde. Polisi aramayın” şeklinde gönderilen mesajın da bu konuşmadan yarım saat kadar sonraya denk geldiğine dikkat çekti.