Ana sayfa Sosyal Medya Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız’ın intikamı fena kaslı oldu!

Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız’ın intikamı fena kaslı oldu!

tarafından zk zk

Televizyogazetesi.com/Detay – Son olarak Aşk Taktikleri isimli filmle konuşulan Şükrü Özyıldız, ayrıca Alice Müzikali ile sahneye çıkıyordu sezonda. 1988 doğumlu olan ünlü oyuncu, ilk olarak Derin Sulak isimli dizide oynadığı Toprak karakteri ile tanınmıştı. Ardından 2012 yılında Uçurum, 2013 yılında Benim Hala Umudum Var dizilerinde rol aldı. Çalıkuşu, Ulan İstanbul, Sevimli Tehlike, Neva, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Ekşi Elmalar, Kış Güneşi, Her Şey Aşktan, Çoban Yıldızı, Arif V 216, Cebimdeki Yabancı, Nefes Nefese, Jet Sosyete, Akıncı isimli dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmiyle çok konuşulan Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı dizisinde de bir bölüm konuk oyuncu olmuştu. Şu sıralar Aşk Taktikleri filminin ikinci versiyonun çekileceği haberlerinin ardından yeniden gündeme geldi oyuncu.

Aynı zamanda esprili kişiliği ile de bilinin Şükrü Özyıldız, yaz aylarında ise kaslarıyla gündeme geliyor sık sık! Spor salonlarında uzun vakitler geçiren oyuncu, bazen çalışmaları esnasında da kaslı vücudunu sergilemekte. Geçtiğimiz yaz Ezgi Mola ve sevgilisi işletmeci Mustafa Aksakallı’nın Alaçatı’daki mekanında verdiği pozlarla sosyal medyayı sallamıştı! Mola da ‘heykel gibi’ notuyla oyuncuya atıfta bulunmuştu…

Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız'ın intikamı fena kaslı oldu! 10

Bu yaz tatile gitmekte biraz geciken oyuncu, sosyal medyada ünlü isimlerin birer birer yayınladığı tatil pozlarından sonra tatile gitmek için bindiği uçakta “Tatil pozlarınız beni benden aldı. Siz görürsünüz!” notuyla dikkat çekmişti. Bu paylaşımın ardından gelen pozlarıyla ise adeta nispet yaptı!

Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız'ın intikamı fena kaslı oldu! 11

Teknede yine kaslı vücudunu gözler önüne seren Şükrü Özyıldız’a ünlü oyuncu dostları da esprili göndermeler yaptılar. Bu isimler arasında, konuk oyuncu olduğu Masumlar Apartmanı’nın başrollerinden Merve Dizdar ve Ezgi Mola da vardı.

Mola ve Dizdar ile aynı zamanda Alice Müzikali’nde de sahneye çıkan Şükrü Özyıldız’a arkadaşları eğlenceli yorumlarla yanıt verdiler. “Müsaadenizle ben sezonu açıyorum” notuyla instagramdan pozunu yayınlayan oyuncuya Ezgi Mola, “Açmayaydın sezonu be Şükrü’m!” yorumunu yaparken, Merve Dizdar da “Aç tabi sezonu Şükrü! Vuhuu!” mesajıyla yanıt verdi.

Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız'ın intikamı fena kaslı oldu! 12

Tam bir spor aşığı olan Şükrü Özyıldız, her fırsatta açık alanda ya da spor salonlarında zorlu bir mücadele veriyor. Düzgün fiziğini de bu çabasıyla edinen oyuncu, kaslarını güçlendirmek ve korumak için sürekli çalışıyor.

Nasıl beslendiğini merak edenlere de “Arkadaşlar ben normal besleniyorum. Bana göre normal. Benim normalim bu, insanlara tuhaf geliyorsa yapabileceğim bir şey yok” diyerek esprili bir yanıt vermişti.

Siz misiniz hava atan! Şükrü Özyıldız'ın intikamı fena kaslı oldu! 13

Bu arada Demet Özdemir ile birlikte rol alacağı Aşk Taktikleri 2 filminin çekimlerinin de Temmuz’da başlayacağı konuşuluyor. Oyuncu, o zamana kadar tatil yapacak.