Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fadik Sevin Atasoy hem güçlü bir dizide rol alıp hem de aile sahibi oldu!

Fadik Sevin Atasoy hem güçlü bir dizide rol alıp hem de aile sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin en renkli karakterlerinden birisi de Şengül ve bu önemli karakteri Fadik Sevin Atasoy başarıyla canlandırıyor. Şengül’ün tüm duygu geçişlerinde oyunculuk yetenekleri ile büyük alkış alan Atasoy, ikinci sezonu tamamlanan dizi ile birlikte uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu.

Etkili performansı ile göz dolduran oyuncu, hem Şengül karakterini canlandırmayı çok seviyor hem de Kardeşlerim dizisinin setinde kendisini çok iyi hissediyor. Oyuncu, “Bir aile sahibi oldum” diyerek de bu hislerini çok güçlü bir cümle ile tamamladı.

Cüneyt Mete ile partner olan oyuncu; Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi hikayenin tecrübeli isimlerinden birisi konumunda.

Oyuncu, “Ekranda seyircinin bu kadar çok sevmesi, iletişim kurması, yakın hissetmesinin sebebi biz de burada öyle hissettiğimiz için. Gerçekten aile olduk. Sadece oyuncular olarak değil, teknik ekip, ışıkçılar, yapımda geçen herkes. Özlüyorum onları. Güzel anılar ve güzel dostluklar” açıklamasında bulundu.