Ana sayfa Sosyal Medya 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!..

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-14 Şubat Sevgililer Günü’nü magazin dünyasının ünlü isimleri sosyal  medya paylaşımlarıyla kutladı.

Kadir Doğulu’dan Doğa Rutkay’a, Aylin Kontente’den Bülent Şakra’a pek çok ünlü isim instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sevgililerine aşklarını kıymetli sözcüklerle ifade ettiler.

Mutluluklarıyla magazin basınında parmakla gösterilen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti sosyal medyada yaptıkları aşağıdaki paylaşımla Sevgililer Günü’nü kutladılar.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!.. 11

Oyuncu Bülent Şakrak eşi Ceyda Düvenci ile düğünlerinden bir fotoğraf karesini instagram hesabından paylaşarak, “Yolu aşk olanın ne işi olur metreyle,mesafeyle? ” notunu düştü.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!.. 12

Yasak Elma dizisinin ‘Doğan’ı Murat Aygen de eşi ve kızıyla birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak altına; “Sevgililer günümüz kutlu olsun” yazdı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!.. 13

Oyuncu çift Aylin Kontente ile Alper Kul ikilisinden sosyal medyadaki kutlama mesajı Aylin Kontente’den geldi. Oyuncu paylaşımına duygusal bir not düştü. Kontente eşine duygularını şu sözlerle anlattı;

“Aslında bu yoktu içimden geldi. Sen! İşte sen evde sen. Tatilde sen,yan odada sen,mutfakta sen, tuvalet sırasında ben yani yine sen mutlaka sen illaki sen eninde sen sonunda sen. Bazen kızdığım ,bazen kırdığım Her zaman sevdiğim sen. Kalabalıklar içinde yine yeniden en beraber olmak istediğim sen Anlıyor musun @alperkul.”

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!.. 14

Oyuncu Doğa Rutkay da iki çocuğunun babası Kerimcan Kamal ile birlikte fotoğrafını instagram hesabından yayınlayıp kalp emojisiyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü çiftlerden sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar geldi!.. 15