Ana sayfa Dizi Haberleri 19 Eylül Reytingler açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova’ya Mucize Doktor darbesi!

19 Eylül Reytingler açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova’ya Mucize Doktor darbesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 19 Eylül Perşembe akşamının reytingleri çok merak edilmekteydi… Sonuçlar açıklandı ve 2.sezonuna başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi birinciliği kaybetti.Mucize Doktor dizisi müthiş bir farkla 3 kategoride de birincilik koltuğuna oturdu.

TOTAL REYTİNGLERİ

Fox TV ekranında 2. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Mucize Doktor dizisi totalde 12.36 reyting ve 31.46 share ile müthiş bir başarı sergiledi.Bu başarılı sonuçları geçen sezon elde ederek müthiş çıkış yapan Bir Zamanlar Çukurova ise Mucize Doktor’un 3 puan gerisinde 2. sırada kendisine yer bulabildi. Şampiyon dizisi TRT1 ekranında 9. sırada yer aldı. Benim Tatlı Yalanım isem 10. olabildi. Yemin dizisi ise 14. olarak günü kapattı.

AB REYTİNGLERİ

19 Eylül Reytingler açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova'ya Mucize Doktor darbesi! 9

Bir Zamanlar Çukurova, AB grubunda ise iki şoku üst üste yaşadı… Mucize Doktor, total grubundan bile yüksek reyting ile (13.61) birinci sırada yer aldı. Mucize Doktor’un özet bölümü 2. olurken, Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon ilk bölümüyle 6.58 reytin ile 3.’lük elde etti. Ancak Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova’nın reytingleri çok dikkat çekici… Fox TV, atv’yi resmen ikiye katladı. TRT1’in Şampiyon dizisi 8. sırada yer alırken, Benim Tatlı Yalanım 9. ve Yemin dizisi de 17. oldu.

ABC 1 REYTİNGLERİ

19 Eylül Reytingler açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova'ya Mucize Doktor darbesi! 10

ABC 1 kategorisinde yine Mucize Doktor 14.84 ile günün en çok reytingini alarak birincilik koltuğunda yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova, 8.36 reyting ile 2. oldu. Şampiyon dizisi 8., Benim Tatlı Yalanım 9. ve Yemin dizisi de yine 17. olarak günün tamamladı.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, artık Perşembe akşamlarının birincisi Mucize Doktor… Eğer dizi ciddi bir hata yapmaz ise bu koltuktan kalkması zor… Bir Zamanlar Çukurova ise rakibinin gerisinde kalsa da hala çok güçlü olduğunu gösterdi.

19 Eylül Reytingler açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova'ya Mucize Doktor darbesi! 11