Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisi yardım çığlıkları atıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi yardım çığlıkları atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında yaz aylarında başlayan Benim Tatlı Yalanım dizisi Perşembe akşamları rakip kanallardaki zorlu dizilerin gerisinde kalmakta…

Dizinin gününün değişmesi bir çözüm olabilir.Cumartesi veya Pazar gibi hafta sonlarında yayınlanması dizinin devamı için zorunluluk olarak gözüküyor… Mucize Doktor’un müthiş çıkışı, Bir Zamanlar Çukurova’nın da geçen sezondan gelen gücünü muhafaza etmesi Perşembe günlerini en zorlu günlerden birisi yapmakta… TRT1’in yine büyük emeklerle ekrana sürdüğü Şampiyon dizisi de haftalar geçtikte yükselme potansiyeline sahip önemli bir yapım.

Bu 3 dizinin yanında Star TV ekranındaki Benim Tatlı Yalanım’ın reytingleriyle tatmin etmesi çok da kolay olmayacaktır. Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrolünde yer aldığı dizinin 19 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 14. bölümü hayranları tarafından ilgiyle izlendi.Ancak reytingler iyi gelmedi. Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova ve Şampiyon hem total hem AB hem de ABC1 kategorilerinden günün en çok izlenen ilk 3 dizisi konumunda.

Benim Tatlı Yalanım AB ve ABC 1 kategorilerinde ancak 9. olabildi ve sadece Kanal 7’deki Yemin’i geçebildi.Dizi totalde ise 10. oldu ve yine sadece Yemin’in önünde yer alabildi.

Ancak dizinin reytingini yükseltmesi Perşembe dizilerinin gücüne bakılırsa çok zor… Star TV’nin gün değiştirmesi ilk çözüm olarak önünde duruyor.

19 Eylül 2019 Perşembe günü ilk 10 listesi:

Benim Tatlı Yalanım dizisi yardım çığlıkları atıyor! 7