Ana sayfa Sosyal Medya 2 kız babası Kenan İmirzalıoğlu, dizi setlerine geri dönmeyi istiyor ama ortada bir eksik var!

2 kız babası Kenan İmirzalıoğlu, dizi setlerine geri dönmeyi istiyor ama ortada bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranlarının tekrar dizilere dönmesini çok istediği isimlerden birisi Kenan İmirzalıoğlu. Şimdilerde atv ekranındaki Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sunarak kariyerine devam eden oyuncu, aynı zamanda da kızları ile yakından ilgileniyor.

Lalin ve Leyla isimli iki kızı bulunan Kenan İmirzalıoğlu, çocuklarını büyütürken doğayla ve hayvanlarla iç içe olmalarını sağlamaya çalışıyor. Kendisini bir köy çocuğu olarak tarif eden ünlü oyuncu, köyde doğduğu ve büyüdüğünü belirterek, kızlarına da kendi deneyimlerini yaşatmaya çaba harcadığını anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu, Lalin ve Leyla ismini verdikleri kızları ile babalık duygusunu güçlü bir şekilde yaşıyor. Karısı Sinem Kobal ile mutlu bir yuvası bulunan oyuncu, çocuklarını doğal ortamlarda yetiştirmek istediğini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu, “Küçük bir yere domatesi, biberi ekip, Lalin oradan koparsın diye uğraşıyorum. Benim çocuklukta yaşadığım şeyi birebir ona yaşatmaya çalışıyorum. Köye sık götürmeye çalışıyorum ki orada bütün hayvanları kendi doğasında görsün. Bunu mümkün oldukça onlara yaşatmak istiyorum” diye konuştu.

Hayranlarının yeniden televizyon dizilerine dönmesini çok istediği ünlü oyuncu, Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli 2018 yılında yayınlanan ve büyük hüsran yaşatan diziden sonra yeniden televizyon ekranındaki dizi projelerini tercih etmemişti.

Hayranlarının sosyal medyada yeniden ekrana dönmesi için kampanya başlattığını duyunca buna şaşıran ünlü oyuncu, “İnşallah onların özlemine değecek bir proje ile karşılarına çıkmak istiyorum. Bir proje var, üzerine çalışıyoruz” dedi.

İçine sinmediği ve dört eliyle sarılmayacağı bir proje olmadan ekrana dönmek istemeyen Kenan İmirzalıoğlu, doğru bir hikayede yer almayı ve inandığı bir iş olmasını tercih edeceğini sözlerine ekledi.