Ana sayfa Dizi Haberleri 2018 yılının dizileri hangileri? İşte yeni başlayacak diziler!

2018 yılının dizileri hangileri? İşte yeni başlayacak diziler!

tarafından ker_def

2018 yılının dizileri hangileri? İşte yeni başlayacak diziler! 7

STAR TV 2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

BÖRÜ

Henüz yayın tarihi belirlenmemiş, Şubat 2018 gibi ekranlarda olmasını beklediğimiz Börü özel kanalların ilk mini dizisi, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak. Diğer mini dizilerden farklı olarak finalini sinema filmi olarak yapacak. Dağ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar bu projesi birbirine bağlı bir öykü evreni yaratma projesinin ilk adımı. Tıpkı DAĞ filmlerinde olduğu gibi, gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipmanlar ile gerçek mekanlarda çekilen BÖRÜ, özellikle çatışma sahnelerinde kullanılacak görsel efektleriyle dikkat çekecek.

BÖRÜ KONU

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.

Oyuncular: Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbu ve Mesut Akusta

Yönetmen: Can Emre ve Cem Özüduru