Ana sayfa Dizi Haberleri 2020 yılının sürpriz dizisine Nilperi Şahinkaya da katıldı!

2020 yılının sürpriz dizisine Nilperi Şahinkaya da katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının dizileri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu dizilerden biriside hikayesini Özcan Deniz’in yazdığı Kral dizisi…

Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Kral dizisi, yakında set başı yapacak. Oyuncuların belirlenmesi çalışmaları da devam ediyor. Özcan Deniz, oyuncu seçiminde bir hayli titiz.Yüksek ücretler nedeniyle ilk başta ismi pek duyulmamış oyuncular bakan Özcan Deniz, sonrasında da ise ünlü isimlere odaklanmıştı.

Burak Deniz ve Pınar Deniz’in diziye katıldıkları kesinleşmişti.Şimdi de yeni bir isim daha Kral dizisinin kadrosunda… Geçtiğimiz aylarda final yaparak ekran ömrünü tamamlayan Kuzgun dizisinde yer alan Şahinkaya, ayrıca Youtube’da başladığı ve sonrasında Blu TV’de izleyici ile buluşan Aynen Aynen dizisinde rol alıyor.

Ocak ayının sonunda Kral dizisi çekimlerinin başlayacağını anlatan Şahinkaya, ilk kez Özcan Deniz ile aynı projede yer almanın heyecanı içinde.Oyuncu, “Çok beyefendi, çok klas biri. Dizi ağır bir hikayeyi, ciddi bir dramı anlatıyor. Ben bir Bulgar Türkü’nü canlandıracağım. Heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.