Ana sayfa Dizi Haberleri 22 Eylül 2018 Cumartesi reyting sonuçları…Erkenci Kuş’un müthiş zaferi!

22 Eylül 2018 Cumartesi reyting sonuçları…Erkenci Kuş’un müthiş zaferi!

tarafından zk zk
Cumartesi gününe kaydırılan Star TV’nin Erkenci Kuş dizisi, yeni gününde de birinciliğini ilan etti!

Star TV’nin dizisi 3 kategoride de birinciliği elde ederken karşısında Fox TV’de Bir Deli Rüzgar, TRT1’de Kalk Gidelim, Show TV’De Yeni Gelin dizileri yer aldı. Ancak Erkenci Kuş, zirveyi kimseye bırakmadı.

Yayınlandığı ilk günden beri yüksek reyting oranları ile sezonun en çok konuşulan dizisi Erkenci Kuş, Cumartesi akşamı da en çok izlenen dizi oldu. Dizi, ekrana gelen yeni bölümüyle; Tüm Kişiler kategorisinde 6,67 izlenme oranı ve 19,20 izlenme payı, AB kategorisinde 6,69 izlenme oranı ve 18,48 izlenme payı ile 20+ABC1’de 7,14 izlenme oranı, 19,37 izlenme payıyla listenin birinci sırasına oturdu.

22 Eylül 2018 Cumartesi reyting sonuçları...Erkenci Kuş'un müthiş zaferi! 7

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş’un kadrosunda;Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

22 Eylül Cumartesi günü reytingde ilk 3’e girenler şöyle:

Total kategorisinde “Erkenci Kuş” dizisi 1. sırada yer alırken, 2. sırada Show TV’de ekrana gelen “Yeni Gelin” yarışması, 3. sırada Star Tv’de yayınlanan “Erkenci Kuş” dizisinin özeti yer aldı.

AB kategorisinde  ise 1. sırada “Erkenci Kuş”, 2. sırada “TRT1’de ekrana gelen “Kalk Gidelim”, 3. sırada ise “Erkenci Kuş” dizisinin özeti yer aldı.