Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden büyük sürpriz! Enver Dede yaşıyor!

Kadın dizisinden büyük sürpriz! Enver Dede yaşıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Gelecek hafta 2 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kadın dizisinde herkes Enver’in yaşayıp yaşamadığını merak ediyordu.

Dizinin sezon finalinde Sarp’la buluştuktan sonra Münir ve adamlarının silahla arkalarından koşmasıyla Enver dede kalp krizi geçirmişti.

Öldü bildiği Sarp’ı karşısında görünce şoka uğrayan ve Bahar’ı bırakıp gitmesinden dolayı kızgın olduğu Sarp’a ağır sözler söylemiş ve sonrasında da silahlı adamları görünce daha fazla dayanamamıştı.

Enver dedenin hastaneye kaldırılmasından sonra tüm aile perişan olmuş ama Enver’in durumunun iyiye gittiği öğrenilmişti.

Final sahnesinde Sarp ve Doruk bahçede karşılaştığı sırada, Enver’in ölmesini isteyen Suat’ın adamı Münir, onu öldürmeye çalışıyordu.

İyiliğin, adaletin, vicdanın, merhametin sesi olan Enver’in diziden ayrılmasına izleyicinin gönlü hiç razı olmadı.

Kadın dizisinden büyük sürpriz! Enver Dede yaşıyor! 8

Yaz sezonunda en çok merak edilen sorular arasında Enver’in yaşayıp yaşamadığı yer alıyordu.

Yeni sezon çekimleri başlayan dizinin setinden bir fotoğraf paylaşan Özge Özpirinçci, bu soruya da sürpriz bir şekilde yanıt vermiş oldu.

Set arasında Enver’i oynayan Şerif Erol’un karavanına giden Özge Özpirinçci, oyuncunun pencereden perdenin arkasından baktığı anı çekerek sosyal medya sayfasından yayınladı.

Böylece yeni sezonun güzel sürprizi de ortaya çıkmış oldu:

İşte Özge Özpirinçci’nin paylaştığı o anın fotosu:

Kadın dizisinden büyük sürpriz! Enver Dede yaşıyor! 9