Ana sayfa Dizi Haberleri 3 kız kardeş ve çöp ev gerçeği! TRT1’de Çöp Apartman olay olacak!

3 kız kardeş ve çöp ev gerçeği! TRT1’de Çöp Apartman olay olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı dizilerinin bazılarının TRT1 ekranında olduğunu görebilirsiniz. Farklı yapımlara yönelen kamu yayıncısı, 2020-2021 sezonunda bambaşka dizilerle izleyicileri ekranına çekmek için büyük emek ve bütçe harcıyor…

TRT1’de çok dikkat çeken yapımlardan birisi de Çöp Apartman. Her ne kadar dizinin isminin değişebileceğini Birkan Sokullu söylemiş olsa da, şimdilik böyle bir gelişme yok. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerinden birisini izleyeceksiniz. Haberlere konu olan çöp evler gerçeğinin bir yansımasını izleyeceksiniz.

Bu hikayede 3 genç kadın var ve evlerindeki hiçbir şeyi atamayan bu insanlar, kiracılarını da çıkartıp atamadıkları eşyaları biriktiriyorlar. Budayıcıoğlu’nun 17 hastasının anlattıkları arasında Madalyonun İçi isimli kitapta en ilgi çeken bölümlerden birisi de Çöp Apartman idi…

Renkli olduğu kadar dokunaklı bir hikaye geliyor. 3 kız kardeşin hiçbir şeyi atamamaları sonucu yaşanan psikolojik bozukluklar, temizlik takıntısının geldiği boyut, büyük bir dram hikayesi olarak ekrana yansıyacak.

Apartmandaki tüm daireleri çöp torbalarıyla dolduran kız kardaşlerin dramatik yaşam hikayesini izleyeceğimiz Çöp Apartman dizisinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Alper Saldıran başrollerde bulunuyor.

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ile dizi ekranda bambaşka bir hava estirecek. Oyunculuk performanslarının öne çıkması beklenen dizide, gerçek karakterlerin psikolojilerini ekrana yansıtma becerisi, dizinin de başarısının ölçütü olacak.

3 kız kardeş ve çöp ev gerçeği! TRT1'de Çöp Apartman olay olacak! 7