Ana sayfa Müzik Oktay Kaynarca’nın kuzeni Burak Pamuk’tan yeni şarkı!

Oktay Kaynarca’nın kuzeni Burak Pamuk’tan yeni şarkı!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın kuzeni Burak Pamuk, Savaşçı dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Türkmen lideri Tarık karakterini canlandıran Burak Pamuk, yeni bir çıkış daha yaptı.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkta da ilerleyen Burak Pamuk, Uğramadı Yaz isimli bir şarkı çıkardı… Genç oyuncu Burak Pamuk, oyunculukta emin adımlarla ilerlediği kariyerine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi.

Sözlerini Enes Danis’in kaleme aldığı, bestesini ise Harun Kaldı’nın üstlendiği “Uğramadı Yaz” isimli şarkı, tüm dijital platformlarda dinleyicisiyle buluştu.

Aynı zamanda başarılı sanatçı Oktay Kaynarca’nın da kuzeni olan Pamuk, şöyle konuştu: “Küçük yaşlarımdan itibaren sanatın birçok dalına ilgi duydum. Oyunculuk, benim tutku duyduğum mesleğim, ondan vazgeçmem mümkün değil. Ancak yer aldığım müzikallerde de oynadığım rollerde de müzik her zaman beni cezbetti. Pandemi sürecini arkadaşlarımla birlikte üreterek geçirdik ve ortaya çıkan bu parçayı da paylaşmak istedik.”