Ana sayfa TV Programları 3’te 3 Bir Zamanlar yarışmasının konuğu Hülya Koçyiğit oldu!

3’te 3 Bir Zamanlar yarışmasının konuğu Hülya Koçyiğit oldu!

tarafından ker_def

TRT 1 Ekranlarının sevilen bilgi yarışması 3’te 3 Bir Zamanlar yine eğlenceli, yine kazandıran ve yine zamanda yolculuk yaptıran bir bölüme imza attı. Emre Altuğ’un başarılı sunumuyla ekranlara gelen 3’te 3 Bir Zamanlar’ın konuğu bu hafta Hülya Koçyiğit oldu.

Koçyiğit, hem jokerleriyle yarışmacılara yardımcı oldu hem de anıları ve sohbetiyle programa renk kattı.

Yarışmacı Salih Kamil Salioğlu, bir soruda “İpucu” jokeri kullanması üzerine, kızı Gülşah ile beraber çektikleri filmlere dair anılarını anlatan Koçyiğit, bizleri ekran başından alıp bir zamanlarda yolculuğa çıkarttı.

“Derman filminde iki kere ölümden döndük…”

“Derman” filminin setinde yaşadıkları zorlukları anlatırken iki anısına değinen Koçyiğit, Ağrı’da gerçekleştirdikleri çekimler sırasında bir sefer tipiye yakalandıklarını ve minibüsün içinde mahsur kaldıklarını ardından da donmuş gölün üzerinde kızaklı bir sahne çekerken ölümden döndüklerini söylerken, o dönemden bu döneme sinema sektöründe yaşanan değişim ve gelişimlere ışık tuttu.

1950 maçlarından, 1960 radyolarına, 1970 filmlerinden 1990 televiyonlarına yolculuk…

1960’lı yılların radyo programı kahramanı Yuki’den, 1950’li yılların Uruguay milli takımına, 1990’lı yıllardaki Hugo’dan, 1970’lerdeki Tosun Paşa’ya kadar zamanda keyifli bir yolculuğun yaşandığı programda, Salih Kamil Salihoğlu 50 bin lira kazanırken, Döndü Koçak ve İlkay Alikaya ise 3’er bin lira ile yarışmaya veda etti.

3’te 3 Bir Zamanlar her Çarşamba TRT 1 ekranlarında, yarıştırmaya, eğlendirmeye ve zamanda yolculuk etmeye devam ediyor…