Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisi 7. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

4N1K İlk Aşk dizisi 7. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

tarafından ker_def
Gerçekler ortaya çıkıyor!

Merakla beklenen dizinin 7. bölümünden detaylar belli oldu.

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin 7. bölümü 17 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

7. yeni bölümde neler olacağı merak konusu.

İŞTE 7. BÖLÜM FRAGMANI:

Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır.

Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya
patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa, devamsızlıktan kalacaktır.

Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barış’la ödeşmek ister ve ona “Benden bir şey iste, ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse, aralarından çıkacağına söz verir.

4N1K İlk Aşk dizisi 7. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor 7

4N1K İLK AŞK VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken, Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.