Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisi Gözde Mutluer’in dönüm noktası oldu!

4N1K İlk Aşk dizisi Gözde Mutluer’in dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def
4N1K İlk Aşk dizisinin en büyük kazananı Gözde Mutluer!

Yaz dizileri bir bir ekrana sürüldü… Yaz ekranı diğer yıllara oranla daha az diziyle geçiyor olsa da dikkat çeken önemli yapımlar var…

Bunlardan birisi de Fox TV’nin uzun süredir hazırlığını yaptığı 4N1K İlk Aşk dizisi…

Yaprak karakterine hayat veren Gözde Mutluer de son günlerin en çok konuşulan genç oyuncusu oldu.

Rakip dizilerdeki kadın karakterleri arasında Gözde Mutluer hemen öne çıktı, zira rolüne müthiş uyum sağlamıştı ve izleyiciler ekran başında kendisine hayran kalmıştı.

‘4N1K İlk Aşk’ dizisiyle adından söz ettiren oyuncu, aldığı olumlu dönüşlerle projeye daha sıkı bağlandığını söyledi.

Milliyet’e konuşan Mutluer, “İçi boş karakterler oynamak istemem, bu anlamda Yaprak inanılmaz güzel” diyerek halinden ne kadar memnun olduğunu anlattı.

Ekibe, yapım şirketine ve oyuncu arkadaşlarına her zaman çok güvendiğini anlatan oyuncu, “Gönülleri kazanmışız, herkesle göz göze gelmişiz, bu en büyük başarı. Aldığımız olumlu geri dönüşlerin fazla olması, bizleri bu işe daha da sıkı bağladı” diye konuştu.

Lise yıllarının tam olarak Yaprak gibi geçtiğine değinen Mutluer, “Sizin erkek arkadaşınız çok mudur? Siz de onun gibi erkek gibi büyüyen bir kız mısınız?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

4N1K İlk Aşk dizisi Gözde Mutluer'in dönüm noktası oldu! 7

“Lise dönemim tam olarak öyleydi aslında, beş kişilik bir sınıfta tek kız olarak aksiyon içinde geçti. Erkek gibi büyümedim ve kimsenin lafına da hiçbir zaman kulak asmadım.”

4N1K İLK AŞK BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Üniversiten önce oyunculuk yapmaya başladığını anlatan Mutluer, kamera ile tanıştıktan sonra bu işlerin bir noktasında olmak istediğini anladığını belirtti.

Meleklek Korusun dizisiyle dikkat çeken oyuncu, 4N1K İlk Aşk dizisinin hayatının dönüm noktası olduğuna vurgu yaptı.