Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin 5. bölümünde kuzen geliyor!

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin 5. bölümünde kuzen geliyor!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayını bittikten sonra Foxplay üzerinden yayınlanmaya başlanan 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli gençlik dizisinin 5. bölümü 29 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde Yaprak’ın kuzeni Filiz ve bebeği Süleyman İstanbul’a gelirler. Ancak Filiz, acil bir işi çıkınca bebeği Yaprak’a bırakmak durumunda kalır. Çete bir araya gelip nöbetleşe bebeğe bakma kararı alır. Sinan ve Gökhan, Süleyman’ı kaybedince işler sarpa sarar. Filiz gelmeden onu bulmak için seferber olurlar.

Yaprak, Ali’nin onun için aldığı basketbol final biletlerini bulur. Ancak biletleri neden vermediğini bir türlü çözemez. Konuyu Ali’ye açmanın yollarını arar.

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin 5. bölümünde kuzen geliyor! 7

Çağla hastalanınca Barış, doktora gidebilmesi için birkaç saatliğine onun yerine geçer. Casey olayından sonra güveni sarsılan Yaprak bunu da Barış’ın bir oyunu sanacaktır.

Gökhan, Merve’nin yeni sevgilisiyle fotoğrafını görünce Merve’nin ayrılığı kendisinden daha çabuk atlattığını düşünür. Morali bozulan Gökhan’ı keyiflendirmek isteyen Sinan’ın felsefesi bellidir: Çivi çiviyi söker.

Oğuz ve Selin, Oğuz’a tıpa tıp benzeyen ünlü bir estetisyen keşfederler. Estetisyen ve asistanı yerine geçerek soluğu güzellik merkezinde alırlar. Şimdi güzellik merkezi düşünsün!

“4N1K YENİ BAŞLANGIÇLAR”
5. BÖLÜMÜYLE
29 MART CUMA 20.00’DE
FOXplay’DE!