Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizideki ürünler satın alınabilecek!

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizideki ürünler satın alınabilecek!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlandıktan sonra final yapan 4N1K dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı.

Dizi artık televizyon ekranında değil, internet üzerinden ‘ FOXplay’de izleyiciyle buluşacak. İsmi ise 4N1K Yeni Başlangıçlar olarak belirlendi. Dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, genel koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı, büyük merakla beklenen ‘4N1K Yeni Başlangıçlar’ dizisi, 1 Mart Cuma günü FOXplay izleyicisiyle buluşacak.

foxplay.com.tr ile ‘FOX & FOXplay’ mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek ve başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ve Gökçen Gökçebağ gibi popüler oyuncuların üstlendiği dizinin ilk bölüm tanıtımı geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluştu.

Sosyal medya üzerinden hızlıca yayılan bölüm tanıtımı, kısa süre içerisinde on binlerce kez izlendi.

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizideki ürünler satın alınabilecek! 7

Dizideki ürünler satın alınabilecek

FOXplay ve Hepsiburada’nın yaptığı iş birliği ile Türkiye’nin ilk e-ticaret özellikli dizisi “4N1K Yeni Başlangıçlar”da, “İzlerken Al” özelliği kullanılarak izleme deneyimi bölünmeden alışveriş yapılabilecek. İzleyiciler, hayran oldukları oyuncuların kıyafetlerinden, beğendikleri diğer tüm ürünlere kadar “İzlerken Al” seçeneğiyle, bir çok ürünün sahibi olabilecekler. Tek yapılması gereken, diziyi durdurarak beğenilen ürünleri sepete atmak ve Hepsiburada üzerinden anında satın almak olacak.

İşte 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin 1. bölüm tanıtımı: