Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyazıt Öztürk, 30 yıl önce 5 kişiyle paylaştığı eve yeniden gitti! Beyaz’dan olay bir youtube videosu daha geldi!

Beyazıt Öztürk, 30 yıl önce 5 kişiyle paylaştığı eve yeniden gitti! Beyaz’dan olay bir youtube videosu daha geldi!

tarafından ker_def

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, youtube kanalında yeni bir video yayınladı. Eskişehir’e giden ve geçmişe dönüş yapan Beyazıt Öztürk, eski arkadaşlarıyla buluştu. Bu buluşmanın görüntülerini youtube kanalında yayınlayan Beyazıt Öztürk’ün bir hayli keyifli olduğu gözlemlendi.

8 dakikalık videodan dostlarıyla yeniden buluşmanın keyfini yaşayan Beyazıt Öztürk, eski günleri yad etti. Beyaz’ın bir hayli keyifli olduğu sohbette, geçmişten muhabbetler yaptı.

30 yıl önce Beyazıt Öztürk’ün kaldığı ev de ortaya çıktı. 5 erkek birlikte kaldıkları eskiden öğrenci evine gitti. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

Beyaz, o dönemde kira zamanı sessiz sessiz merdivenleri çıktıklarını anlattı. Eski komşularıyla da karşılaşan Beyaz kaldıkları evin kapısını çaldı ve bir kadın şaşkın şekilde evin kapısını açtı. Beyaz eski evini takipçilerine gösterdikten sonra komşuları ile vedalaştı.