Ana sayfa Dizi Haberleri 6 Kasım reytinglerinde Kadın ve Eşkıya Dünya’nın müthiş yarışı!

6 Kasım reytinglerinde Kadın ve Eşkıya Dünya’nın müthiş yarışı!

tarafından ker_def

Salı günleri iki dizi öne çıkmakta… 6 Kasım Salı gününe ait reyting sonuçları ortaya çıktı.

Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV ekranındaki Kadın ile atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri, adeta Salı günlerini parselledi.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolündeki Kadın dizisi 38. bölümüyle ekrana geldi ve yine izleyicileri ekran başında soluksuz bıraktı.

Özellikle Şirin karakterine hayat veren Seray Kaya’nın diziye müthiş hareket getirdiği kesin…

Kadın dizisi 6 Kasım reytinglerinde hem totalde hem de AB grubunda birinci sırada yer aldı.

atv’nin 4. sezonunda izleyiciyle buluşan Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrolündeki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise dün akşam 114. bölümüyle ekrandaydı.

Yine aksiyon dolu bir bölümle izleyicilerini selamlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hem totalde hem de AB grubunda Kadın dizisinin ardından 2. sırada yer aldı.

İki dizi arasında Kadın açık ara önde bulunurken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geçen haftaya göre reytingini totalde biraz yükselttiği, AB grubunda da koruduğu gözlemlendi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dün totalde 11, AB grubunda ise 5. sırada kendisine yer buldu. Geçen haftaya ile benzer sonuçlar ortaya çıktı.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER

TRT 1 ekranındaki Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ise totalde 15. ve AB grubunda da 7. sırada kendisine yer buldu. Dizinin AB grubunda geçen haftaya göre reytingini yükselttiği gözlemlendi.