Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor! Demir her şeyi öğrenecek!

Kızım dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor! Demir her şeyi öğrenecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinin yeni bölümü 9 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, sonunda Demir Öykü’nün hastalığını öğreniyor.

Öykü, doktoru ile konuşup engellemeye çalışsa da olayların seyri tamamen değişecek.

Sosyal hizmetlerin Öykü’yü gelip götürmesini istemesiyle birlikte Öykü’ye ‘Babanla mı kalmak istersin yurda gelmek mi?’ sorusunu yöneltiyor görevliler. Öykü’nün ‘farketmez’ yanıtı, Demir’i çileden çıkaracak.

Öykü’nün neden böyle bir şey söylediğini anlamayan Demir, ‘Bitmiştir bu iş’ diyerek Öykü’ye kırılıyor.

Kızım dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor! Demir her şeyi öğrenecek! 7

Ancak Öykü’nün bu tavrının arkasında bambaşka bir durum olduğu anlaşılıyor.

Babasından ayrılmak istemeyen Öykü, doktordan hastalığının tedavisinde kullanılacak ilaçların çok pahalı olduğunu öğreniyor. Babasının o ilaçları karşılayamayacağını bilen Öykü, çareyi devletin yurduna sığınmakta bulacak.

Demir, Öykü’nün neden böyle yaptığını anlamayıp hayal kırıklığına uğruyor ama yayınlanan 8. bölüm 2. tanıtımında doktorun Demir’e Öykü’nün hastalığını anlattığı görülüyor.

Hikayenin seyri, bu açıklamadan sonra daha da değişecek. Çünkü Demir, hastalığını öğrendiği kızı için bambaşka bir mücadeleye girişecek. Bu arada Öykü’nün annesi Asu’nun nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu. Artık herkesin “Öykü’nün gerçek babası kim?” sorusunu bile unuttuğu bir dönemde, Demir kendi kızı olmasa bile, böylesine bağlandığı Öykü’den kolay kolay kopamayacak gibi görünüyor.

İşte 8. bölüm 2. tanıtımı: