Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün 8. bölümü görebilecek mi? Asıl hikaye ‘anlaşılmaz’ diye es mi geçilmiş?

8. Gün 8. bölümü görebilecek mi? Asıl hikaye ‘anlaşılmaz’ diye es mi geçilmiş?

tarafından zk zk
Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen 8. Gün dizisiyle ilgili pek çok yorum ve eleştiri yapıldı.

Dizinin ilk bölümündeki aksiyon sahneleri, mantık hataları konuşulurken, aynı zamanda hikayesinin de tam anlaşılamaması ve detaylandırılmadığı üzerine pek çok konu gündeme geldi.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Doğan da diziyle ilgili kaleme aldığı “8. Gün, 8. haftayı görür mü?” başlıklı yazısında bakın hangi noktalara dikkat çekiyor:

8. Gün 8. bölümü görebilecek mi? Asıl hikaye 'anlaşılmaz' diye es mi geçilmiş? 7

“GEÇEN pazartesi ekrana merhaba diyen iki işten biri ‘8. Gün’dü.

Aselsan mühendislerinin şüpheli ölümlerinden esinlenilerek çekilen proje, internet dizisi olarak tasarlansa fenomen olabilirmiş aslında. Ama reytinge göre kodlayarak yazık etmişler işe.

Ana öykü resmen, “Hedef kitle işin o kısmını anlamaz” düşüncesiyle üstünkörü işlenmiş. Musa Uzunlar’ın canlandırdığı Hayati’nin sahnelerinin “süper kahramanmış” gibi yazılması da üstüne tuz biber olmuş.

Mantık hatalarına hiç girmiyorum!

Öte yandan dizinin sırtını dayadığı isim Burcu Biricik, Bahar rolüne yakışmış. Ancak Ozan’ı canlandıran Buğra Gülsoy’la iyi bir ikili olduklarını söylemek zor. Öyküde konumlandırıldıkları yer de ikna edicilikten uzak ne yazık ki.

Cem Davran’ı kötü adam rolünde çok beğendim, güzel bir ters köşe olmuş. Ceyda Düvenci hep bildiğimiz gibi. Hakan Kurtaş ve Yiğit Kirazcı da iyi birer karakter oyuncusu olma yolunda. Fotoğrafın bütününe bakınca, dizinin 8’inci haftayı görmesinin zor olduğunu düşünüyorum…”