Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün resmen hayal kırıklığı yaşattı! Reytingde yine fena çakıldı!

8. Gün resmen hayal kırıklığı yaşattı! Reytingde yine fena çakıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Hayat Şarkısı dizisinden sonra ekrana dönmesi merakla beklenen Burcu Biricik ile Poyraz Karayel’den sonra yeniden dizilere dönen Musa Uzunlar ve Buğra Gülsoy ile Ceyda Düvenci’nin de rol aldıkları 8. Gün dizisi, tüm iddiasına rağmen ekranda tutunamıyor!

Atv için büyük hayal kırıklığı yaşatan dizinin dün akşam yayınlanan 3. bölümü de reytingiyle çok şaşırttı. Geçtiğimiz hafta 2. bölümüyle Total’de 29. ve AB’de 20. olan dizinin bu hafta da reyting tablosundaki yeri aynıydı.

8. GÜN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Dizinin farklı konusu ve oyunculuklarına rağmen ilerleyemeyişindeki en büyük etken, Pazartesi günü yayınlanması. Aynı akşam ekrana gelen iki güçlü dizi Söz ve Çukur karşısında zaten çok şans tanınmayan dizi, Kanal D’nin Siyah Beyaz Aşk ve son dönemde reytingde hızlı bir çıkış yapan Yasak Elma dizileriyle rekabet edemedi.

8. Gün resmen hayal kırıklığı yaşattı! Reytingde yine fena çakıldı! 7

Kısa bir süre önce atv’nin dizi için final kararı aldığı haberi çıkmıştı. Son açıklanan bu reyting sonuçlarından sonra durum değişmeyecek gibi görünüyor.

8. Gün internet dizisi olmalıydı!

Diziye gelen en büyük eleştirilerden bir tanesi, alt yapısı güçlü hikayenin iyi bir şekilde işlenememesi ve dizinin atv izleyicisine uygun olmadığı görüşleriydı. Ayrıca pek çok kesimden de internette yayınlanması durumunda daha çok ilgi çekeceği yorumları yapılıyordu.