Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında güldüren açıklama! Kayınvalide Topal’ı görünce heyecandan yapmış!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında güldüren açıklama! Kayınvalide Topal’ı görünce heyecandan yapmış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 129. bölümünde kayınvalideden herkesi şok eden cevap!

Haftanın kayınvalideleri arasında yer alan Şengül Hanım, 4 gündür masada 3-4 kelime dışında hiç konuşmuyor.

Zuhal Topal’ın zaman zaman uyardığı, yorumlara katılmasını rica ettiği kayınvalide, bugün de aynı şekilde suskun kalmayı tercih etti.

Zar zor bir kaç yorum yapan Şengül Hanım, gelinin yemeklerine verilen puanlama sırasında ise çok ilginç bir açıklama yaptı.

Rukiye gelinin yemeğine 5 puan veren Şengül Hanım, ilk gün gelini yarışan Satı Hanım’ın kendilerine neden 4 verdiği sorusu üzerine “Heyecanlandım” yanıtını verdi.

Herkesi çok şaşırtan bu yanıttan sonra daha da ilginç bir söylemde bulundu Şengül Hanım.

Zuhal Topal, ‘Heyecanlandım’ sözüne şaşırıp, “Keşke  daha çok verseydim, boşluğuma geldi 5 verdim…. Kayınvalideler hep bunu söylüyor. Puan verdiğiniz anda kendinizle başbaşasınız. Ne heyecanı bu ben anlamadım? Puan duygusal bir şey olmamalı. Ne yedin, ne beğendin, kendi yorumlarına bak, yemeklere bak…. Neyin heyecanı ki bu?” diye sordu.

Şengül Hanım’ın yanıtı ise herkesi şoke etti! Şengül Hanım, Topal’ın sorusu üzerine “Sizi gördüm heyecanlandım, elim ayağım titredi!” ifadesini kullandı.

Şaşkınlıkla bakakalan Zuhal Topal, söyleyecek başka bir şey bulamadı ve “Peki…” diyerek konuyu kapattı.