Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones 14 Nisan’da başlıyor… 8. sezondan 3 yeni tanıtım daha yayınlandı…

Game Of Thrones 14 Nisan’da başlıyor… 8. sezondan 3 yeni tanıtım daha yayınlandı…

tarafından zk zk

Tüm dünyada 8. ve son sezonu büyük bir merakla beklenen Game Of Thrones’un yayın tarihi belli olurken gelen 3 tanıtım da heyecanı arttırdı.

Adeta nefeslerin tutulduğu dizi için geri sayım da başladı. Final sezonunun başlamasına çok az bir zaman kalmışken ardı ardına tanıtımlar da yayınlanıyor.

HBO’nun popüler dizisi Game of Thrones’un yeni fragmanlarında dikkat çeken detaylar var. 1. sezonda Ned Stark’a yas tutarken birlikte görülen Jon Snow ve Arya Stark sonunda yeniden bir araya gelmesi oldu. Çekimleri 2 yılda tamamlanan Game of Thrones 8. sezon bölümleri dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

GAME OF THRONES YENİ SEZON ÖN İZLEME

GAME OF THRONES 8. FİNAL SEZONU TANITIMI

GAME OF THRONES 8. YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ‘Game of Thrones’ dizisinde ‘Jon Snow’ karakterine hayat veren Kit Harington, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

Başrol oyuncusu, fenomen yapımın 8’inci sezonun başlangıç tarihini ‘Nisan 2019′ olarak duyurdu. HBO da resmi Twitter hesabından dizinin Nisan 2019‘da yayınlanacağını açıkladı.

GAME OF THRONES 8. SEZON 2. TANITIM

KIŞ SONUNDA GELİYOR MU?

HBO, dizinin iki önemli oyuncusu Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Kit Harrington’un (Jon Snow) karda verdiği pozu yayınladı. Bu poz, birçok kişinin aklından bir anda ”Beklenen kış geliyor mu?” sorularını çağrıştırdı.

KHALEESİ’DEN GAME OF THORES İPUCUSU

Milyonları ekran başına kilitleyen ve Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones’un final sezonunu yaklaşırken dizide ‘Daenerys Targaryen’ karakterine hayat veren Clarke’ın kırmızı halıda E! News’a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı. Game of Thrones final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, “Herkes şok olacak” yanıtını verdi.

DEVASA BİR ŞEY OLACAK?

Londra doğumlu oyuncu, “Devasa bir şey olacak. Herkesin bilmesi gereken bu. Bunu çekmek gerçekten çok zamanımızı aldı” diye konuştu.

Yayınlanmaya başladığı 2011’den bu yana 38 Emmy ödülü kazanan Game of Thrones’un 8. sezonu, 14 Nisan‘da gösterilmeye başlayacak. George RR Martin’in yazdığı ‘Buz ve Ateşin Şarkısı’ (Song of Ice and Fire) adlı kitap serisinden uyarlanan dizinin dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.