Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 513. bölümde Mesut’un Rus Ruleti sahnesi!

Arka Sokaklar 513. bölümde Mesut’un Rus Ruleti sahnesi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar, 12 Nisan Cuma akşamı 513. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Dizinin bu bölümünde önemli sahneler vardı. Mesut, sevdiği kadın Selin’i kurtarabilmek için Asaf’la ölümüne Rus Ruleti oynuyor! O anları videodan izleyebilirsiniz.

Asaf, hakkında tüm bilgilere hakim olan avukatı Müge’yi öldürebilmek için mahkemeye giden ekip otosunun önünü adamları ile keser. Arabayı yaylım ateşine tutarlar. Ekibimiz de onlara karşılık verir. Bu sırada Asaf, Selin’in arkasında dolaşarak onu yakalar ve oradan uzaklaşır. Olayı öğrenen Mesut küplere biner. Asaf’ın tek istediği vardır; o da, ekibin elinde bulunan paraları ile birlikte sağ sağlim yurt dışına çıkabilmektir.

Mesut, Ali’yi bıçaklayan birisinin istekleri yerine getirilse bile Selin’i gözünü kırpmadan öldüreceğini bilir. Bu yüzden Asaf’ın söylediği yere tek başına gider. Asaf, Mesut’a kanlı bir oyun teklif eder: Rus Ruleti! Kazanırsa Selin, Mesut ile birlikte gidecek ve kendi adamları onların gitmesine izin verecek. Mesut, Selin’in yalvarmalarını duymadan bu teklifi gözü kapalı kabul eder. Mesut ve Asaf, Selin’in hayatı için Rus Ruletine başlarlar!..

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)