Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Borak’un gülüşü yaz ayının nasıl geçtiğini iyi anlatıyor!

Özge Borak’un gülüşü yaz ayının nasıl geçtiğini iyi anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Borak, yaz ayını güzel geçiren isimlerden… Deniz ile iç içe bir aileden gelmesi nedeniyle deniz tutkusu bir başka olan ünlü oyuncu, tatile veda pozunda da yine denizdeki mutlu anlarından bir fotoğraf tercih etti.

Gülüşünün yazın nasıl geçtiğini iyi anlattığını belirten ünlü oyuncu, bu sezon bir hayli uzun tatil yaptı ve adeta tatile doydu.

Bu sezon çok gezdiğini belirten Özge Borak, güzel anılar biriktirdiğini anlattı.

İşte Özge Borak’ın tatile veda mesajı:

İşte bu gülüş anlatıyor bütün yazın nasıl geçtiğini.. “Tatil nedir?” kitabını yazdım bu sene❣️Her sene mümkün olduğunca, işim müsaade ettiğince çok yaz tatili yapmaya çalışırım zaten ama bu sene hakikaten durmadım. Bir buçuk gün İstanbul’da kalıp, toplantı, dublaj, halledip işleri yine kaçtım bir yerlere. Çok şükür, çok gezdim. Çok arkadaşımla tatil yapma şansım oldu. Tesadüf karşılaştıklarım, programlayarak buluştuklarım.. Öyle güzel dostlarım, arkadaşlarım, ailem var ki şanslıyım demekten hiç yorulmayacağım. Hepsiyle ayrı eğlendim. Hepsinin yeri ayrı bende ve çok seviyorum onları. Birlikte gülebilmek ne büyük lütuf. Onlara minnetim sonsuzdur. Dahasını da yaşarız bence.. Beraber tatil yaptığım tüm arkadaşlarım, ailem var bu fotoğraflarda. Bu yaza ait ne kadar çok fotoğraf var anlatamam. Yazı özledikçe paylaşacağım tek tek. Güzel arkadaşlarım, dostlarım, ailem bu harika yaz için hepinize çok teşekkür ederim. Var olun..❤️ Eh artık işler beni bekler. Hepimize güzel bir kış sezonu diliyorum..