Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola dizi ve sinema teklifleri alıyor ama bir şartı var!

Ezgi Mola dizi ve sinema teklifleri alıyor ama bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Alice müzikali ile yeniden sahnelerde yer almakta olan Ezgi Mola, sinemada da önemli işler yapmıştı.Mola, dizi sektöründe ise son yıllarda projelerde yer almamayı tercih etti.

Son dönemde sinema gibi dizi projeleri de geldiğini anlatan Ezgi Mola, “Benim okuduğum bir şeyler var ama hiç net bir şey yok.İçime sinen bir proje olursa neden olmasın” diye konuştu.

Yapabileceğine inandığı bir iş olursa, seve seve yapmak istediğini anlatan Ezgi Mola, henüz ortada net bir durum olmadığını özellikle belirtti.

Ezgi Mola, Alice müzikalinde ise çok mutlu olduğunu anlattı. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Mola, “Alice çok güzel gidiyor.Çok şükür, bizi seyircimiz hiç yalnız bırakmıyor. Salonumuz hep dolu. Bir de artık bu sene programımız geniş olduğu için. Hafta sonları da oyun var.Dolayısıyla şehir dışından, yurt dışından gelenler de oluyor.Herkes mutlu hem ekip mutlu” dedi.

Magazin basınında sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleneceğine yönelik çıkan haberlere şaşırdığını ifade eden Ezgi Mola, “2020 diye tarih vermişler.Benim için gün aldı herhalde birileri. Biz henüz öyle bir şey yapmadık. Olursa da zaten duyarsınız, görürsünüz” şeklinde açıklamada bulundu.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.