Ana sayfa Kadın Haberleri Selen Seyven’i merak eden hayranları sahnede bulabilir!

Selen Seyven’i merak eden hayranları sahnede bulabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Avlu dizisinde Heves karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selen Seyven, yeni sezonda Avlu’nun akıbetini bekleyenlerden… Dizinin Netflix’te 3 sezon halinde şu ana kadar yayınlanan bölümlerinin paylaşılması ve sonrasında da 4. sezon çekimlerinin yeni yılın başlarında başlaması beklentisi hakim.

Selen Seyven’i merak eden hayranları tiyatro sahnesinde bulabilir. Ünlü oyuncu, Aralık ayında Asmalı Sahne’de “Aynı Mezarın Ölüleri” isimli tiyatro oyununda yer alacak.

Oyunun provalarını sürdüren Selen Seyven, instagram hesabından bilgilendirme paylaşımı yaptı.

Tuğçe Tamer’in yönetmenliğini yaptığı oyunun yazarı ise Özlem Lale… Selen Seyven oyunda Eren Pekgöz ile birlikte sahneye çıkacak.

Seyven, “Aralık’da Asmalı Sahneye bekleriz” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Selen Seyven'i merak eden hayranları sahnede bulabilir! 7

Oyunun Detayı:

“Ortak tek şeyimiz mutsuzluğumuz! Bırak da tadını çıkaralım!” Küçülen izole hayatlar, daralan evler, yalnızlaşan insanlar… Kapı zillerinde mezar taşları gibi adlar… Tüketilmiş ilişkiler, savrulmuş bir geçmiş, silikleşen anlar… Mutsuzluk kimi zaman yaşama tutunma biçimidir. O evden çıkamazsın, o adama o kadına sarılamazsın, başkasına da… Özlem Lale’nin yazdığı “Aynı Mezarın Ölüleri”, Tatavla Sahne’de prömiyer yapıyor. Mutsuzluğu hem mezarı hem çıkışı olan insanların hikayesi…