Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Hepileri rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’i bakın nasıl eleştirdi!

Engin Hepileri rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’i bakın nasıl eleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Engin Hepileri neden Doğduğun Ev Kaderindir dizisini kabul etti?1999 yılında oyunculuğa başlayan ve kariyerinde birçok rolde yer alan Engin Hepileri, hatırlanacağı üzere 2019 yılının yaz ayında atv dizisi Kimse Bilmez’de rol almıştı.

Daha önce birçok kez canlandırdığı iyi adam rollerinden farklı olarak, Uygar Sarıkaya isimli kötü bir adama hayat veren Hepileri, performansıyla da büyük beğeni toplamıştı.Oyuncu,daha Kimse Bilmez final yapmadan diziden ayrılmış ve Doğduğun Ev Kaderindir’e başlamıştı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alan ve Faruk karakteri ile ideal erkek profili çizen oyuncu, neden bu yapımda rol almayı kabul ettiğini anlattı.

Posta gazetesine konuşan Hepileri, “Özenle hazırlanılan ve gerçek olaylardan esinlenen bir hikaye bizimki. Kanalından, yapım şirketine, senaristinden yönetmenine ve oyuncu kadrosuna kadar işinin ehli insanların projede var olması beni heyecanlandırdı” diye konuştu.

Hikayenin özüne bağlı kalmaya çaba harcadıklarına değinen oyuncu, senaryonun çok kuvvetli bir dramı barındırdığını hatırlattı. Hepileri, “İnsan geldiği yeri unutmamalı ama olduğu yerde de saymamalı” diyerek aslında önemli bir eleştiride bulundu. Dizinin adının bir gerçeklik olamayacağına da değinen oyuncu, hayatın gelişen yönlerine vurgu yaparak bir nevi dizinin adı üzerinden verilen mesajı da eleştirmiş oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir’in gerçek hayattan uyarlanan hikayesinin bir kurgudan çok daha şaşırtıcı ve ilgi uyandıran bir hikaye olduğuna değinen Engin Hepileri, “Doğduğumuz ev kaderimiz mi sizce de? Ne kadar belirleyici yaptığımız seçimlerde?” şeklindeki soruyu da yanıtladı.

Oyuncu, “Kişiye göre değişen bir soru bu. Kişiliğiniz bence belirleyici olan. Elbette insan geldiği yeri unutmamalı ama olduğu yerde de saymamalı. Bir hedefiniz olmalı. Kendini 10 yıl sonra nerede göreceğini ve daha da önemlisi çocuklarının doğduğu evi ve hayatı hayal etmelisin, planlamalı ve bunun için çalışmalısın. Elbette kolay değil, hayat herkese adil davranmıyor. Ancak umut etmek, istemek yapmanın her zaman yarısı” açıklamasıyla da dikkat çekti.