Ana sayfa Sinema Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu buluşması bir başka oldu!

Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu buluşması bir başka oldu!

tarafından ker_def

Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı filmi 17 Ocak Cuma günü vizyona giriyor. Filmin yapımcısı aynı zamanda Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın da yapımcılığını yapan Mehmet Bozdağ…

Filmde başrollerde yer alan iki isim Emre Kıvılcım ve Ece Ceşmioğlu dikkat çekiyor. Kıvılcım, 2014 yılında oyunculuğa başlamıştı. Elif dizisinde Selim olarak uzun süre ekranda boy gösterdi. Adı Zehra isimli dizide de Genco Yaman olarak dikkat çekti. Cinayet-i Aşk ve Kim Daha Mutlu isimli filmlerde bulundu.

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi için ise zorlu bir süreçten geçti. Akşam gazetesine konuşan Mehmet Bozdağ, “Emre Kıvılcım’ı 10 bin kişi arasından seçtik. 6 ay boyunca da ata binebilen ve kılıç kullanabilen oyuncu aradık” diye konuştu.

En son Söz dizisinde Melisa karakterine hayat veren Ece Ceşmioğlu da Emre Kıvılcım ile birlikte başrolde bulunuyor. Bozdağ, “Ece Çeşmioğlu da daha önce deneyimleri olduğu için sadece 3 ay silah eğitimi aldı” dedi.

Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu buluşması bir başka oldu! 7

Yeni proje müjdesi de veren Mehmet Bozdağ çok önemli işlere imza atmayı hedefliyor.

Ünlü yapımcı, yeni projelerini şöyle anlattı: “Barbaros Hayrettin Paşa, Oğuz Kağan, Malazgirt Savaşı… Bunları yapacağım. Kim ne yaparsa yapsın yapmaya devam edeceğim. Benim olaya bir bakış açım var. Ne anlattığınız kadar nasıl anlattığınız da önemli. Bir de yazın bir sürprizim olacak. Asr-ı Saadet dönemini anlatacağım. Bir de Özbekistan’a proje çekiyoruz. Burası artık Türkiye’nin en büyük film platolarından biri. Bu platoyu daha birçok projede kullanacağız. “