Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz eleştirileri şimdi Zümrüdüanka’ya gidecek!

Sen Anlat Karadeniz eleştirileri şimdi Zümrüdüanka’ya gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 25 Ocak Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak olan Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz başrolde buluştu. Dizinin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor.

Bu fragmanlara yönelik de izleyicilerin ilginç tepkilerini görebilirsiniz. İlk olarak Ceren Yılmaz’a yönelik izleyicilerin bir tepkisi vardı. Oyuncunun aşırı makyaj ile yaşlı gösterilmesi, Alp Navruz ile uyumsuz gibi bir havanın oluşmasına sebep olmuştu.

Ancak iki ünlü oyuncunun sosyal medyaya da yansıyan setten fotoğraflarında doğal haliyle görülen Ceren Yılmaz, hiç de kötü durmuyordu.

Sen Anlat Karadeniz eleştirileri şimdi Zümrüdüanka'ya gidecek! 7

Ceren Yılmaz isminin seçilmesine yönelik tepkilerin dışında dizide yine kadına şiddet üzerinden reyting elde etme çabası mı var, işte bu soru soruluyor.

“Bir klişe dizimiz daha oldu” diyen dizi izleyicileri, ayrıca Sen Anlat Karadeniz’e da sıklıkla yaptıkları eleştirinin bir benzerini Zümrüdüanka dizisine yöneltiyorlar.

Bir başka dizi hayranı ise “Yine bir kadına şiddet, yine bir kadına zorla teklif ettirme. Hiç değişmeyecek değil mi bu sektör” diye yazdı.

Bir başka takipçi yorumunda ise “Yine itilen, kakılan kadın görüyorum, elim ayağım titriyor” diyerek tepkisini gösterdi.

Genelde diziler başlamadan önce bu tür tepkiler yaşanabilir. Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın birbirlerine uyumlu olmadıkları değerlendirmeleri pek de gerçekçi değil.

Ayrıca Sen Anlat Karadeniz gibi kadına şiddet üzerinden dizinin prim yapacağına yönelik değerlendirmeler de çok erken olduğu için izleyicilerin şu anda verdiği olumsuz tepkilerin dizi başladıktan sonra değişeceğini tahmin ediyoruz.