Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde keşke gelişmeler böyle olmasaydı!

Güvercin dizisinde keşke gelişmeler böyle olmasaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV’de yayınlanmakta olan Güvercin dizisi başarılı performansı ile göz dolduran yapımlar arasında bulunuyor. 9 bölümü geride kalan yapım 10.yeni bölümü ile 16 Şubat Pazar akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kevsa Cibranoğlu karakterine hayat veren Nursel Köse’nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor. Kevsa, bir mezar kazıyor ve silahlar da ateşlenecek. Peki gerçekten de ölecek mi, yoksa bunun altında büyük bir oyun mu yatıyor.?

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı başrolde buluşturan Güvercin dizisinin 10. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Kevsa Cibranoğlu’nun mezar kazdığı anlarda bu işin cezasız kalmayacağı anlaşılıyor.

Erdal Cindoruk’un Gaffur olarak katıldığı dizide Kevsa ise “Çok gençtim, hata yaptım.Affet beni Gaffur bey” sözleri çaresizliğini anlatıyor. Nursel Köse diziye büyük renk katıyor. Onun ayrılması dizi adına pek de iyi olmaz. İzleyiciler de ayrılmasını istemediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

İşte Güvercin 10.bölümden 2. fragman: