Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izleyicinin istediği 2 şey oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izleyicinin istediği 2 şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TV8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin eski bölümlerinde İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin giyim tarzına yönelik ciddi bir eleştiri vardı.

Fragmandaki sahnelere bakınca Mehdi’nin kıyafetlerinde bir düzelme gözlemlendi. İzleyiciler de bunu ‘Sesimizi duydular’ şeklinde algıladı ve sosyal medyada da yapım ekibine bu hassasiyet nedeniyle teşekkür mesajları paylaşıldı.Tabii, yapım ekibi haftalardır bahsedilen bu konuda izleyicinin eleştirisini fark etmiş ve düzeltmemi yapmıştı, bunu bilemiyoruz. Ama sosyal medyada Mehdi’nin 8.bölümden yansıyan halleri beğenildi.

Özellikle de üzerinden haftalardır çıkartmadığı o deri ceket yerine normal ceket geldi ve Doğduğun Ev Kaderindir hayranları bu durumdan çok memnun kaldı. “Çok şükür Mehdi şu deri montunu çıkarabildi” yorumları sosyal medyada gülümsetti.

Bir diğer düzeltilen konu ise fragmanlarda Zeynep karakteri yani Demet Özdemir, ya bakar ya ağlar ya da mimikleri ile kendini gösterirdi. Yani diyalog noktasında pek de konuşmazdı… Bu durum da ciddi şekilde eleştirilmişti. Dizideki Zeynep için “Görüntü var ses yok” şeklinde de ciddi bir eleştiri yürütülmüştü. 8.bölüm 2.fragmanında Zeynep’in repliğinin de olması izleyicileri mutlu etti. Umarız dizide de replikleri artırılmıştır. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: