Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu!

Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 4 sezondur yayınlanmakta olan Savaşçı dizisinin 94.bölümü 23 Ocak akşamı ekrandaki yerini aldı.Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada yapılan paylaşımlara dikkat ederseniz, izleyicilerin ne kadar duygulandığını ve gurur duyduğunu görebilirsiniz.

Savaşçı, birçok popüler dizi gibi sosyal medyada büyük gündemler yaratamasa da reytinglerde birinciliğe abone olarak, milyonları ekran başına toplayarak izleyicisini her hafta mest ediyor.

Tek asker dizisi olarak ekranda kalabilmesinin en önemli nedenleri, ilk baştan bugünlere kadar; hep ayın rotada ilerlemesi, hiç amacından sapmaması, reyting almak için hiç ödün vermemesi, senaryoyu aşk meseleleriyle boğup atmaması, espri de yerinde kullanması olarak sıralanabilir.

Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 13

Savaşçı güçlü oyuncu kadrosu ve kahramanlık hikayeleriyle ekranın en özel yapımlarından birisi konumunda.Sosyal medyada da dizi ile ilgili çok özel, gurur duyulacak yorumlar bulunuyor.

Örneğin şu yorum dikkat çekiyor: “Savaşçı her bölümünde verdiği mesajlarla, gurur dolu sahneleriyle, muhteşem oyunculuklarıyla kısacası her şeyiyle kalbimize işliyor. Sonsuza dek Savaşçı izleyebilirim öyle bir sevgi bu, tarifi yok.”

Bunun gibi birçok yorum da görebilirsiniz. O yorumlardan bazılarını sizler için araştırdık. İşte dizinin hayranlarının Savaşçı hakkındaki düşünceleri:

Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 14 Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 15 Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 16 Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 17 Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 18 Savaşçı dizisi büyük bir gurur kaynağı oldu! 19