Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Enver’in Babil dizisindeki rolü kabul ederek verdiği net mesaj!

Aslı Enver’in Babil dizisindeki rolü kabul ederek verdiği net mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Ünlü oyuncu Aslı Enver, Babil dizisinde izleyicilerin karşısına çıkıyor ve aslında iki kişilikli birisi. Ayşe olarak basit bir sekreter gibi ama aslında o polis memuru Nihal… İki farklı kişiliği yansıtan bir performansıyla önümüzdeki bölümlerde Aslı Enver,diziye damgasını vuracak.

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakteri ile izleyicilerin karşısında tam 3 sezon yer alan oyuncu, dinlenmek ve bir süre setlerden uzak durmak istiyordu. Ancak Babil’in senaryosu ve teklif edilen karakter oyuncunun fikrinin değişmesine sebep oldu.

Hem de ilk olarak dijital bir proje olacağı açıklandıktan sonra Ay Yapım ile Bein Connect’in anlaşamaması ve Star TV’nin devreye girerek bir televizyon projesi olmasına rağmen yine de dizide yer almak için zorlukları kabul etti.

Uzun süre setlerde yer aldığı için bir süre televizyona iş yapmak istemeyen Aslı Enver, dijital bir projeden bir televizyon işine dönüşmesi sırasında bocaladığını ve düşündüğünü de belirtti. Hatırlarsanız bu süreçte oyuncunun yapımdan ayrıldığına yönelik iddialar da ortaya atılmıştı. Ancak bunun doğru olmadığı bir süre konuyu düşünmek için süre istediğini söyleyen Aslı Enver, neden yeniden televizyona döndü bunun da sırrı ortaya çıktı.

Enver, aslında bu zor kararı verirken kendisini neyin ikna ettiğini de göstermiş oldu. Oyuncu, Ranini’ye konuştu ve güçlü kadın rollerine duyduğu açlığı da ortaya koydu.

Aslı Enver'in Babil dizisindeki rolü kabul ederek verdiği net mesaj! 7

Enver’in şu sözlerine dikkat ediniz lütfen: “Ayşe’ye gelince gayet kuvvetli ve biraz gizemli bir karakter; Ayşe’nin hikayesi şimdi başlıyor diyebilirim. Benim için güzel yanı ise bugüne kadar oynadığım karakterlerden farklı ama hep önemsediğim güçlü kadın özelliğini barındırıyor.”

Görüldüğü üzere oyuncuyu yeniden zorlu bir televizyon dizisi setine iten temel nokta ‘güçlü kadın’ rolü… Çünkü oyuncu bunu önemsiyor ve bu tür rollerde yer almak istiyor.

Yapımcılara da aslında Aslı Enver’in verdiği net bir mesaj bu: “Güçlü kadın rolleri beni ikna eder.”