Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda beklenen oldu, Yasak Elma dizisinde her şey silbaştan!

Sonunda beklenen oldu, Yasak Elma dizisinde her şey silbaştan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde yeni dönemin ayak sesleri 70. bölüm ile birlikte gelmişti. İlk önce Halit tüm servetini kaybetti, Leyla gitti ve ardından da Nadir’in ipi çekildi… Tüm bunlar dizinin yeni bir döneme doğru gidişatının işaretleriydi.

Bu yeni dönemin nasıl şekilleneceği de sonunda ortaya çıktı. Ender, şirketlerin patronu olurken Yıldız da kendisinin patronu oldu. Bir başka detay ise Yıldız’ın yeni aşkı da ortaya çıktı.

Gökhan Alkan, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara Yasak Elma dizisiyle dönecek. Eda Ece ile partner olacağı ortaya çıkan Gökhan Alkan’ın Kerim karakterine hayat vereceğini Birsen Altuntaş, tv100 sitesinden duyurdu.

73.bölüm ile birlikte Yasak Elma dizisinde sonunda beklenen gerçekleşiyor ve yeni dönem Kerim karakterinin diziye katılması ile başlıyor.Artık bambaşka bir dizi sizleri bekleyecek.

Yasak Elma 4. sezonda çok farklı dinamiklerle ilerleyecektir. Kadroya yeni isimler, yeni karakterler katılırsa kimse şaşırmasın.