Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin Mert’i Gürberk Polat, hayatının şansını yakaladı!

Babil dizisinin Mert’i Gürberk Polat, hayatının şansını yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde bir genç yetenek, Gürberk Polat… 1997 doğumlu olan oyuncu, Star TV ekranında ilk 8 bölümü büyük ilgi gören Babil’in Mert’i olarak izleyicilerin karşısına geçti. Ben Bir Denizim isimli Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı filmde Deniz karakterine hayat verdikten sonra Babil dizisi ile bir anda büyük bir kitleye hitap eden Gürberk Polat adeta hayatının şansını yakaladı.

Halit Ergenç,Ozan Güven, Aslı Enver ve Birce Akalay ile sahnelerinin olması sebebiyle usta isimlerden çok şey öğrendiği kesin.Hatta Ergenç ve Güven ile yaşadığı bir anısı da ona oyunculuk anlamında önemli bir ders vermiş.

Ranini’nin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, karakteri Mert’in kurnaz yönlerine imreniyor, zira kendisinin fazla iyi niyetli olmak gibi bir durumu varmış.

Gürberk Polat, anısını şöyle anlattı: “Halit Ağabeyim (Ergenç) ve Ozan Ağabeyim (Güven) ile sahne öncesi prova aldığımız bir anda birden “bağırma” dediler. Ben de bağırmam gerektiğini düşünüp daha çok yükseldim. Onların da bana “Oğlum gerçekten bağırma biraz daha yumuşak oynamalısın” demeleri üzerine hata yaptığımı fark edip sonrasında epeyce gülmüştüm.”