Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar artık yok ama yepyeni bir konsept dizi var!

Tutunamayanlar artık yok ama yepyeni bir konsept dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar dizisinde bir dönem sona erdi. Salı akşamları TRT1’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizinin 13.. bölümü 14 Nisan Salı akşamı yayınlandı ve eldeki stoklar bitti.

Ancak Tutunamayanlar’ın ekran macerası 21 Nisan Salı akşamından itibaren farklı bir şekilde devam edecek. TRT’nin yeni kopsepti evden dizi çekimine Tutunamayanlar da uydu. Dizinin bundan sonraki bölümleri Tutunamayanlar – Çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Oyuncuların evlerinde çekilen sahnelerin bir araya getirilmesi ile yoluna devam edecek olan Tutunamayanlar Çevrimiçi’nin ilk fragmanı da paylaşıldı.

TRT, yeni konsepti şu sözlerle duyurdu: “Hoca yok, kameralar var, kameraman yok. Tutunamayanlar yok… Ama #TutunamayanlarÇevrimiçi var. Nasıl mı? Yeni dizimiz #TutunamayanlarÇevrimiçi 21 Nisan Salı günü TRT 1’de başlıyor! Bekleriz.”

Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş gibi isimleri buluşturan dizinin yeni konseptinin ilk fragmanını videoda bulabilirsiniz.