Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada neden bu kadar çok izleniyor?

Zuhal Topal’la Sofrada neden bu kadar çok izleniyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelinler, kayınvalideler ve Zuhal Topal’ın farklı sunumu ile Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada, karantina günlerinde ekranda en çok dikkat çeken yapımlardan oluyor. Özellikle kadınların ekran başından kalkamadığı bir yapım noktasındaki program,yemek programından daha çok gelin-kaynana konsepti ile ilgi görüyor.

Yemeklerle ilgili yapılan yorumlar ve verilen puanlar gerçekçi ve izleyiciyi ikna edici noktada değil. Ancak bu bir yemek programı ve kayınvalidelerin yemeklerle ilgili kritikleri çok da değerli değil ise, programda değerli olan şey ne?

İşte bu sorunun yanıtı tartışma, münakaşa, birbirini çekemezlik, hiç bitmeyen çatışmalar… Zuhal Topal’ın kayınvalidelerin haksız puanlaması arasında puanlamada denge tutturmak için verdiği puanlar da çok önemli.

Bazı gelinler bu noktada Zuhal Topal’dan memnun değil.Kimileri ise memnun, çünkü denge unsuru. İzleyiciler de zaman zaman ünlü oyuncuyu eleştiren yorumlarda bulunuyor. Haksız puanlar verebildiğine yönelik yorumlar geliyor.

Ancak tüm bu döngü koronavirüs salgını nedeniyle ekranlara hapis olan izleyicinin Zuhal Topal’la Sofrada’yı izlemesinin de en önemli sebepleri. Programın 21 Nisan Salı günü 387. bölümü saat 16.00’da Fox TV’de yayınlanacak. Videodan bu bölümün fragmanını izleyebilirsiniz.