Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir dişiliğini sergiledi, hayranlarını mest etti!

Demet Özdemir dişiliğini sergiledi, hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, güneşi gülüşüne sığdıramadı! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada hızla yükselişini sürdürüyor. Instagram’da 9.3 milyon takipçisi bulunan oyuncu, özellikle yurt dışından hayranlarının sayısını son yıllarda bir hayli artırdı.

Erkenci Kuş’un müthiş etkisi ile hem sosyal medyada yükselen hem de yurt dışında daha çok takipçi kazanan Demet Özdemir, evinde kendisini karantinaya aldı. Oyuncu, Mart ayının ortalarından bu yana evinden dışarı çıkmamaya özen gösteriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, başarılı performansı ile de göz dolduruyor. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Demet Özdemir sosyal medyayı da yoğun ve etkili kullanan oyuncular arasında bulunuyor.

Demet Özdemir dişiliğini sergiledi, hayranlarını mest etti! 8

Bugün bahçesinde güneşlenen ve fotoğrafını da instagram hesabından yayınlayan oyuncu, hayranlarından büyük beğeni kazandı. Farklı sosyal medya platformlarında oyuncunun bu fotoğraflarını yayınlayan hayranları iltifatlarda bulundu.

Demet Özdemir’in “Güneşi gülüşüme sığdıramamışımdır” sözü dikkat çekti.

Demet Özdemir dişiliğini sergiledi, hayranlarını mest etti! 9