Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’nın hayatta en sevdiği koku!

Gizem Karaca’nın hayatta en sevdiği koku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisine Elisa Elif karakteri ile katılan Gizem Karaca, çekimlerin durmasının ardından İzmir’deki evine göre döndü. 1,5 aya yakın süredir Şampiyon dizisinde çekimler yapılmıyor. Bu süreçte evinde hem dinlenen hem de bahçesinde ürün yetiştirmeye odaklanan Gizem Karaca, organik bir hayat yaşıyor.

Gizem Karaca, evinin bahçesinden çektiği videoda ektiği domatesleri gösterdi. Oyuncu, birçok sebze ve meyve yetiştiriyor. Bunlardan da yaptığı yemek tarifleri ile instagram hesabı üzerinden takipçilerine farklı fikirler sunuyor.

Gizem Karaca, ayrıca bahçesinde dünyada en çok sevdiği kokunun da bulunduğunu söyledi. Karaca, “Bu arada size dünyada en çok sevdiğim kokuyu göstermek istiyorum. Portakal çiçeği veya limon çiçeği. Bayılıyorum bu kokuya. Bilenler bilir o kadar güzel sarıyor ki etrafı, özellikle İzmir” dedi.

Ara sıra çıkıp portakal çiçeğinin yanında durduğunu belirten oyuncu, sosyal medyada doğal hayatın içinden paylaşımları ile takipçilerini kıskandırıyor.

Gizem Karaca'nın hayatta en sevdiği koku! 7