Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’den itiraf! Sokakta kendisini tanımayanlar yandı!

Taner Ölmez’den itiraf! Sokakta kendisini tanımayanlar yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Mucize Doktor dizisinde oynadığı Ali Vefa karakteriyle gönülleri çalan Taner Ölmez, tanınan bir isim olmanın, kendisine yaşattığı zorluğu itiraf ederken, ilginç bir tarafını da ortaya koydu! Türsak’ın Youtube kanalında Bora Talat Oyacı ile bir söyleşi gerçekleştiren başarılı oyuncu, bir hayranının oyuncu olmanın zorlukları ile ilgili sorduğu soruyu yanıtladı.

Sokakta tanınmaktan pek de hoşnut olmadığı anlaşılan oyuncu, kendisini tanımayanlar olunca onlarla konuşabilmek için nasıl küçük oyunlar oynadığını da itiraf etti. Taner Ölmez, özellikle pandemi döneminde maske ile dolaştığı için tanınmamaktan da hayli memnun.

Başarılı oyuncu, tanınmaktan neden hoşlanmadığını anlatarak şunları anlattı: “Dışarı çıktığım zaman, hani böyle seni tanıyorlar ya, o, o kadar zor bir şey ki ve beni o kadar yaralayan bir şey ki aslında. Çok zorlanıyorum bundan. Şu pandemi süreci var ya, maskeliyiz ya, o kadar enteresan geliyor ki bana. Tanımıyorlar beni maske ile, rahatlıkla aralarına girebiliyorum, dolaşıyorum. Çok göz teması kurmadığım zaman okeyim. Bir süre daha ben böyle devam edebilirim. Çünkü tanınmamak çok keyifli bir şey. Sana sıfırdan açıyor taksimetreyi. Seni tanıdıkları zaman adam ya da kadın, senin hakkında bir şey hissediyor. Yani ya seni seviyor ya da sevmiyor. Sana karşı hissettiği bir şey var. Ama seni tanımadığında, sıfırdan taksimetre açıp seninle sohbet ediyor. O benim için çok daha değerli bir şey.”

DİKKAT EDİN, TANER ÖLMEZ SİZİ KANDIRABİLİR!

Taner Ölmez, kendisini tanımayanları da ufak yollu kandırdığını anlatarak nasıl davrandığını şöyle aktardı:

“Hatta ben beni tanımayanları kandırırım genelde. Oyuncu olduğumu, Taner’i falan asla söylemem. Beni tanımıyorsa eğer, abi bırak da şunu yaşayayım! Ben iktisat okuyorum, bilmem ne, nasıl gidecek memleketin hali, konuştururum onu. Açık açık söylüyorum!”