Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma’da hangi sahneyi hala unutamıyor! Milyonlarca kez izlendi!

Eda Ece, Yasak Elma’da hangi sahneyi hala unutamıyor! Milyonlarca kez izlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, instagram üzerinden yapılan bir canlı yayınla sevenleriyle buluştular. Ender ve Yıldız karakterlerine hayat veren iki oyuncu, gerçek hayatta da dostlukları ile dikkat çekiyorlar. Birlikte seyahatlere de giden iki oyuncunun samimi sohbetleri, izleyenleri de keyiflendirdi.

Pandemi nedeniyle evlerinde karantinada olan iki oyuncu, hem birbirleriyle hasret giderdiler hem de izleyicilerine güzel bir sürpriz yapmış oldular. Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak edenlere de sürpriz haberler verdi iki oyuncu. 25 Temmuz gibi setin başlayacağını ifade eden oyuncular, stok bölümlerin çekileceğini ve yeni sezonun Eylül-Ekim gibi başlamasıyla dizininde 4. Sezonuyla ekrana geleceğini belirttiler.

Bu güzel haberle birlikte, geçtiğimiz dönemlerde dizide iki oyuncunun en çok beğendikleri sahnelerle ilgili bir soru üzerine Eda Ece, Yıldız karakterinin hamilelik sürecini oynamayı çok sevdiğini anlattı.

Eda Ece, Yasak Elma'da hangi sahneyi hala unutamıyor! Milyonlarca kez izlendi! 7

Özellikle yayınlandıktan sonra çok konuşulan ve aylarca üzerine yorumlar yapılan bir sahne vardı ki Eda Ece de o sahneyi hala unutamadığını anlattı.

49. bölümde yer alan ve Youtube üzerinden şu ana kadar 6 milyon 132 bini geçen Baby Shower partisi, Eda Ece’nin de favorisi olmuş durumda.

İşte o sahne:

3. sezonun başında dizideki zaman atlamasıyla birlikte Yıldız’ın hamile olduğu dönemdeki sahneleri çok sevdiğini anlatan Eda Ece,“Hamilelik dönemi, lohusalık dönemi, onları oynamak, Baby Shower sahnemi çok severim. Komik sahneydi” diyerek hala çok güldüğünü aktardı.