Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, son dönemde o iki isimden ayrılmaz oldu!

Demet Özdemir, son dönemde o iki isimden ayrılmaz oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Uzun yıllar dillerden düşmeyecek romantik komedi dizisi Erkenci Kuş ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir, şu sıralar kariyerinin altın günlerini yaşıyor.

Genç oyuncu, Can Yaman ile birlikte rol aldığı Erkenci Kuş’un ardından, romantik komedi tarzının dışında bu kez dram dizisiyle ekranlara geliyor.

TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçen oyuncu, dram dalında da izleyicilerinden tam not aldı.

Pandemi nedeniyle dizi çekimlerine ara verildiğinde kendisini evine kapatan oyuncu, bir tek Stil Danışmanı olan arkadaşı Rutkay Öziş ile sık sık görüşmekteydi.

Yeni normal sürece geçilmesiyle birlikte tatile çıkan Demet Özdemir’in yanında Öziş ile birlikte bir başka isim daha vardı.

TV8 ekranlarını izleyenlerin yakından tanıdığı, Acun Medya’da uzun yıllardır program sunucusu olarak çalışan ve son dönemde de O Ses Türkiye ile ekranlara gelen Saadet Özsırkıntı, bu kez de sosyal medyada sık sık Demet Özdemir ile birlikte pozlarıyla anılmaya başlandı.

Demet Özdemir’in Instagram hesabını takip edenler, ünlü oyuncunun Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı ile birlikte tekne turu yaptığına şahit oldu.

Bir süredir aralarından su sızmadığı görülen 3 arkadaş, her fırsatta buluşup eğlenirken fotoğraflarını da kendi sayfalarında paylaşmaya devam ediyorlar.

Demet Özdemir de sık sık bu iki isimle fotoğraflarını yayınlarken son olarak da Saadet Özsırkıntı’nın annesi ile bir fotoğrafını story bölümünden paylaştı.

İşte son paylaşımlar:

Demet Özdemir, son dönemde o iki isimden ayrılmaz oldu! 9

Demet Özdemir, son dönemde o iki isimden ayrılmaz oldu! 10

Demet Özdemir, son dönemde o iki isimden ayrılmaz oldu! 11